Épületgépészet

Épületgépészetet szerelünk szerkezetkész épületébe, így megteremtve az otthon funkcióit.

Optimális technológiák alkalmazásával üzembiztos és költséghatékony működtetést tudunk ígérni.

Nem köteleztük el magunkat szokványos megoldások mellett, indokolt anyagokból és készülékekből hangoljuk össze épületgépészetét.

– vízszerelés
– csatornázás
– fűtésszerelés
– gázhálózat kialakítás
– klímaszerelés
– hőszivattyú telepítés
– napkollektor felszerelés
– légtechnika
– hővisszanyerés

telek családi ház otthon ingatlan nyaraló érd székesfehérvár siófok keszthely velence ács szerelő épületgépészet villanyszerelő kőműves építés build epites bauen

Ha egy lakatlan épületet megfigyelünk, leggyakrabban az épületgépészet és az épületvillamosság hiányzik vagy működésképtelen.
Ahhoz tehát, hogy hazánk éghajlatán lakhatónak ítéljünk egy épített teret, fontos, hogy az rendelkezzen – legalább alap – működtető elemekkel.

Épületgépész kivitelezőként értjük, hogy jelentős hatással lehetünk megvalósult otthona komfortszintjére, igényességére és üzemeltetési mutatóira.
Előnynek tekintjük ugyanakkor, hogy nálunk független összehasonlításra is mód van a gázkazánnal, hőszivattyúval, klímával vagy elektromos eszközzel történő ellátás terén, mivel villanyszereléssel is foglalkozunk.
Nem vagyunk elkötelezve sem elzárkózva megoldásoktól, legyen az régi, vagy új, elsődlegesen fontos, hogy optimális megoldással szolgáljuk ügyfeleinknek.

A mai épületgépészet sokrétű.
Egyszerűbb épületek működtetéséhez is szükség lehet vízvezeték szerelésre, hőszivattyú telepítésre, gázszerelőre, sőt ezeket összehangolandó, vezérlőegységeket is tudni kell telepíteni.
Itt érdemes megjegyezni, hogy ha a víz gáz fűtésszerelést, és így a teljes épületgépészetet lehetséges egy vállalkozással kiépíttetni, akkor ez nagy időelőny és garancia arra, hogy otthonunk gépészete egész és indokolatlan komponensek nélküli

A különböző épületgépészeti szakmunkák más és más szempontból nem tartoznak avatatlan munkaerőre.

Egy vízvezeték szerelő például nem tud korrigálni az általa elvégzett munkán, mivel többnyire elburkolt csőhálózatot kivitelez.
Fontos ezért, hogy a toldások, lejtések és keresztmetszetek egyszer és mindenkorra funkcionáljanak.
Ez generálkivitelezésnél jobban felügyelhető, garantálható.

Klíma beszerelésnél tisztában kell lenni az eszköztájolás és a kondenz víz időtálló elvezetésének jelentőségével, valamint az sem mindegy, hogy beltérbe, hova juttatunk hideg levegőt, hiszen nem egészségre ártalmas, hanem kényelmes otthont szeretnénk

A hőszivattyús rendszer telepítés igényességet és tájékozottságot kíván.
Ha hőszivattyúnkat nem szakszerűen telepítjük, vagy később nincs beszabályozva, akkor az eszköz fogyasztása többszörösére nőhet.
Hozzáértő szakembertől kedvező kölséggel üzemelő, hosszú életű hőszivattyús megoldást kapunk.

Gázszerelő munkát végezni szintén alapos és szabálykövető hozzáállással érdemes, ez fokozottan igaz a gázkazán szerelő munkákra is.
Nem ér meg egy gázszivárgásos épületkárt vagy égéstermék visszaáramlás miatti halálesetet némi spórolás, kapkodás vagy engedékenység.
Ezen a területen bebetonozott, helyes szakmai elveket és fogásokat kell követni, így hibátlan gázszerelést tudunk megvalósítani az épületgépészet részeként.

Légtechnikai szerelésnél és hővisszanyerő szellőztetés esetén az optimális méretezés és a gondos beszabályozás meghatározó jelentőségű.
A komfort és a luxus közötti terület, tehát a megvalósult szellőzéstechnika zajszintje, stílusa és az elért levegőminőség nagyon nem mindegy.

ÍRJON NEKÜNKhello@equalit.hu

Minden jog fenntartva.